Muziekwinkel

De muziekwinkel

EIG Eigenhuijsen Muziek is al meer dan 42 jaar de specialist van Oost Nederland in Muziek/geluidsinstallaties, Lichtapparatuur en Muziekinstrumenten. Iedere dag houden wij Hans Eigenhuijsen en Team de nieuwste ontwikkelingen bij in de Muziek- Audiobranche. Daardoor bieden wij je altijd veel nieuws en blijven wij op de hoogte van alle belangrijke technische vernieuwingen en beste mogelijkheden, Daardoor zijn onze adviezen op het beste niveau en weten wij zo ook voor je altijd leuke prijs te maken voor je aankopen en geven wij de best mogelijke service.

Naast deze website hebben wij een grote echte muziekwinkel in Nijmegen met een enorme collectie geluidsapparatuur en muziekinstrumenten voor het maken van jouw juiste keuze.
Gratis parkeren op ons grote parkeerterrein voor de deur, een enorme voorraad en uitgebreide showroom, kopje koffie/thee.
Het horen en zien van muziekinstrumenten, geluidsapparatuur of lichtinstallaties is natuurlijk van groot belang om de juiste aankoop te doen. Wij krijgen veel mensen in onze winkel die onze hulp vragen vanwege een miskoop bij een van de internetstunters. Je wilt toch een 100% bij jou passende geluidsinstallatie of instrument en niet een die op het plaatje zo leuk leek maar tegenvalt. En het is ook gewoon gezelliger om in onze echte live muziekwinkel de instrumenten te voelen en horen, dan ongezien vanachter een computer te googelen en bij binnenkomst er achter te komen dat het nou net niet precies is wat je verwacht had.

Een bezoek aan onze winkel garandeert ook altijd het beste advies van onze gedreven muziek-liefhebbende specialisten, een goeie prijs en perfect afgestelde instrumenten en apparatuur!

Wij zijn graag jouw gids voor je best passende aankoop!

EIG Eigenhuijsen Muziek is al heel lang bezig met de milieuzaken waarmee je als bewust bedrijf mee te maken hebt:

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid voor reparatie van een defect instrument dat eigenlijk nog goed is om te gebruiken, maar door een klein defect niet meer gebruikt kan worden. Wij onderzoeken of het defect voor ene redelijke prijs te repareren valt en indien niet het milieuvriendelijk af te voeren.
Wij hergebruiken en recyclen al ons verpakkingsmateriaal, wij verzamelen en scheiden alle tempex, papier en karton, metalen, hout, waardoor wij nog maar een heel klein beetje restafval hebben zelfs minder dan een gewoon huis. Met het papier en karton sponsoren wij ook een lokale sportvereniging.

Voor het verminderen van ons elektriciteitsverbruik hebben wij een groot aantal zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd. Door intern alle verlichting door LED verlichting te vervangen is het elektriciteitsverbruik extra gedaald. Ook door verstandig met verlichting en verwarming om te gaan is het ons de laatste jaren gelukt om ons energieverbruik ieder jaar te laten dalen.

Stageplaatsen
Als winkelbedrijf bieden wij jonge mensen een stageplaats in ons bedrijf aan. Er is vaak een tekort aan stageplaatsen voor studerende jongeren. Het zou een goede zaak zijn dat de consumenten snappen dat als wij met z’n allen alleen nog maar op internet kopen, dat er voor de jongeren door het verdwijnen van de winkel speciaalzaken, geen opleidingen voor deze jongeren meer onderbouwd kunnen worden met een stage en nog slechter dat er voor deze jongeren straks geen werkplekken in de winkels meer zal zijn!

Stageplekken die wij aanbieden voor leergierige jongeren zijn in:
Verkoop
Boekhouding
Administratie
Technische dienst
Ontwerp en design van reclame