Algemeen

EIG Eigenhuijsen Muziek is al meer dan 42 jaar het vertrouwde adres en specialist van Zuid-Oost Nederland voor een goed advies voor je aankoop van geluidsinstallaties, muziekinstrumenten, en lichtapparatuur.

Hans Eigenhuijsen (de oprichter) & Joep Eigenhuijsen met hun hecht team, Marcelino, Jens, Vince , bestaande uit gepassioneerde muziekmensen, die graag naar jou als muziekliefhebber/muzikant luisteren en door onze eigen passie voor muziek, je wensen en vragen goed snappen.

Onze prijsstelling houden wij in goed vergelijk met de internetaanbieders, terwijl wij de instrumenten juist wel afstellen en je een veel persoonlijker service geven vanaf aankoop tot in lengte van jaren.

Naast de website, waarop een groot deel van ons assortiment staat, is dus juist een bezoek aan onze echte muziekwinkel in Nijmegen absoluut de moeite waard. Het horen en zien van een muziekinstrument of muziekinstallatie is natuurlijk heel belangrijk bij de aankoop van je apparatuur en instrumenten, om de juiste keus te kunnen maken, waardoor je jaren veel plezier aan je aankoop zult beleven.

Ook kan je bij EIG goed terecht voor onderhoud en reparatie van geluidsapparatuur, instrumenten en lichtapparatuur.

Kom daarom langs in onze echte muziekwinkel voor het beste advies, een gezellig gesprek en een scherpe prijs.

Tot ziens in onze ECHTE ­­MUZIEKWINKEL in Nijmegen!